Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1890
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сергейчик, С. А. | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2014-11-25T08:51:53Z | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2015-05-20T08:52:46Z | - |
dc.date.available | 2014-11-25T08:51:53Z | ru_RU |
dc.date.available | 2015-05-20T08:52:46Z | - |
dc.date.issued | 2012 | ru_RU |
dc.identifier.citation | Сергейчик, С. А. Экспертиза качества черного байхового чая / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2012. - № 3. - С. 66-73. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1890 | ru_RU |
dc.description.abstract | Дана оценка качества десяти наименований черного байхового чая, реализуемого в ЗАО «Дионисий», г. Минск. Установлено, что лучшими органолептическими и физико-химическими показателями качества характеризуются чаи «Липтон», «Гринфилд», «Ахмад», «Ристон». | - |
dc.description.abstract | The quality of 10 samples of pekoe black tea supplied by "Deonisiy" CJSC (Minsk) is evaluated. Itis found that such teas as Lipton, Greenfield, Ahmad and Riston possess the best organoleptic as well as physical and chemical quality characteristics. | - |
dc.language | Русский | ru_RU |
dc.publisher | Белорусский государственный экономический университет | ru_RU |
dc.subject | черный чай | ru_RU |
dc.subject | органолептические показатели качества | ru_RU |
dc.subject | продовольственные товары | ru_RU |
dc.subject | чайное производство | ru_RU |
dc.title | Экспертиза качества черного байхового чая | ru_RU |
Appears in Collections: | 2012, № 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sergeychik S. Ekspertiza kachestva chernogo bayhovogo chaya Vestnik BGEU 3_12.pdf | 136.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.