Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/16182| Title: | Управление качеством ресторанных услуг: учебная программа для магистрантов по специальности 1-25 81 09 "Коммерческая деятельность" |
| Authors: | Валевич, Р. П. Пароля, О. Б. Valevich, R. P. Parolya, O. B. |
| Keywords: | ресторанные услуги;ресторанный бизнес;catering |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
| Language: | Русский |
| Type: | Learning Object |
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/16182 |
| Appears in Collections: | Архив учебных программ магистратуры |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Upravlenie_kachestvom_restorannykh_uslug_ocr.pdf | 469.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
