Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/16182
Title: Управление качеством ресторанных услуг: учебная программа для магистрантов по специальности 1-25 81 09 "Коммерческая деятельность"
Authors: Валевич, Р. П.
Пароля, О. Б.
Valevich, R. P.
Parolya, O. B.
Keywords: ресторанные услуги;ресторанный бизнес;catering
Issue Date: 2015
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Learning Object
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/16182
Appears in Collections:Архив учебных программ магистратуры

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlenie_kachestvom_restorannykh_uslug_ocr.pdf469.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.