Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107231
Title: New formats and innovations in the restaurant business in the Republic of Belarus
Other Titles: Новые форматы и инновации в ресторанном бизнесе Республики Беларусь
Authors: Zhukovskaya, K.
Жуковская, К. С.
Keywords: catering;общественное питание;автоматизированные меню;automated menus
Issue Date: 2025
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Zhukovskaya, K. New formats and innovations in the restaurant business in the Republic of Belarus / K. Zhukovskaya; науч. рук. К. А. Белова // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы XIV Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 28 ноября 2024 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редакционная коллегия: Ю. А. Шаврук (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2025. – С. 188-190.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107231
ISBN: 978-985-564-519-2
Appears in Collections:2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhukovskaya_188_190.pdf170.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.