Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/88334
Title: | Подходы к оценке конкурентоспособности сетевого торгового бизнеса |
Other Titles: | Approaches to assessment of competitiveness of network trading business |
Authors: | Белова, С. О. Микулич, И. М. Belova, S. Mikulich, I. |
Keywords: | конкурентные преимущества;сетевой торговый бизнес;конкурентоспособность сетевого бизнеса;конкурентная борьба;competitive advantages;network trading business |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Белова, С. О. Подходы к оценке конкурентоспособности сетевого торгового бизнеса / С. О. Белова, И. М. Микулич // Научные труды Белорусского государственного экономического университета. Вып. 14 / [редкол.: В. Ю. Шутилин (гл. ред.) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет. - Минск : БГЭУ, 2021. - С. 24-30. |
Abstract: | Рассматриваются подходы к определению сущностных характеристик конкурентоспособности сетевого бизнеса, методов ее оценки, системы показателей и критериев анализа, что позволит более взвешенно подойти к разработке стратегии и тактики конкурентной борьбы, обеспечить длительное удержание конкурентных преимуществ. The article considers approaches to determining the essential characteristics of the network business competitiveness, methods of its assessment, a system of indicators and analysis criteria, which will allow a more balanced approach to the development of strategies and tactics of competition and ensure long-term retention of competitive advantages. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/88334 |
ISBN: | 978-985-564-338-9 |
Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Belova_S..pdf | 164.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.