Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/804
Title: | Технология производства в общественном питании : учебная программа для студентов специальности 1-25 01 10 "Коммерческая деятельность" |
Authors: | Сергейчик, С. А. |
Issue Date: | 18-Feb-2014 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Learning Object |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/edoc/804 http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/804 |
Appears in Collections: | Архив учебных программ общего высшего образования |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tehnologiya_proizvodstva_v_obschestvennom_pitanii_Sergeychik__ocr.pdf | 743 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.