Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/75374
Title: Management collectif et PME: le cas du secteuragro-alimentaire
Authors: Fourcade, C.
Keywords: management collectif;secteur agroalimentaire;systèmes de production;systèmes alimentaires localisés;агропродовольственный сектор;локализованные пищевые системы;коллективное управление
Issue Date: 2006
Language: Французский
Type: Thesis
Citation: Fourcade, C. Management collectif et PME: le cas du secteuragro-alimentaire / C. Fourcade // Теория и практика менеджмента и маркетинга : материалы VII международной научно-практической конференции, [Минск, 1-2 июня 2006 г.] / Белорусский гос. экон. ун-т [и др. ; под общ. ред. И.Л. Акулича]. - Минск : Мэджик Бук, 2006. - С. 8-9.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/75374
ISBN: 985-6544-79-3
Appears in Collections:2006

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Colette_Fourcade_s._8_9.pdf992.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.