Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72045
Title: Belarusian cuisine dishes in а breakfast menu of hotel restaurants
Authors: Щадий, Ю. Н.
Машкарева, Е. О.
Keywords: belarusian cuisine;breakfast menus;belarusian culture;белорусская кухня
Issue Date: 2017
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Щадий, Ю. Н. Belarusian cuisine dishes in а breakfast menu of hotel restaurants / Ю. Н. Щадий, Е. О. Машкарева // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых, Минск, 2-3 марта 2017 года / [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2017. - С. 388-389.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72045
ISBN: 978-985-564-164-4
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yu.N._Shchadiy.pdf292.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.