Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/69562
Title: Формирование рациональной ассортиментной структуры продукции мясоперерабатывающего предприятия
Other Titles: Formation of rational assortment structure of meat processing factory products
Authors: Дроздова, С. Н.
Бедретдинова, Е. Н.
Drazdova, S. N.
Bedratdzinava, A. N.
Keywords: ассортиментная политика;структура ассортимента;портфельный анализ;ранговый анализ;assortment policy;range structure;portfolio analysis;rank analysis
Issue Date: 2016
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
ru_RU
Type: Article
Citation: Дроздова, С. Н. Формирование рациональной ассортиментной структуры продукции мясоперерабатывающего предприятия / С. Н. Дроздова, Е. Н. Бедретдинова // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2016. - № 6. - С. 38-44.
Abstract: Исследуется метод рангового анализа для формирования рационального ассортимента выпускаемой продукции, который позволит удовлетворить спрос потребителей и получить запланированную прибыль. На примере ОАО «Жлобинский мясокомбинат» рассматривается метод рангового анализа для рационализации ассортиментной структуры выпускаемой продукции.
The method of rank analysis is examined for the formation of the rational product portfolio, which will allow to meet the demand of customers and make target profit. Based on the example of “Zhlobin Meat Processing Plant” the rank analysis method is considered for the rationalization of the product assortment structure.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/69562
ISSN: 1026-3578
Appears in Collections:2016, № 6

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
drozdova._S._N.._Bedretdinova._E._N.__38_44.pdf436.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.