Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1187
Title: | Принципы формирования и функционирования корпоративных структур в овощном подкомплексе АПК |
Authors: | Молохович, М. В. |
Keywords: | хозяйствующие субъекты;агропромышленный комплекс |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Citation: | Молохович, М. В. Принципы формирования и функционирования корпоративных структур в овощном подкомплексе АПК / М. В. Молохович // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2013. - № 4. - С. 63-70. |
Abstract: | Раскрыта сущность принципов, определены степень важности и целесообразность применения тех или иных принципов в ходе осуществления кооперативно-интеграционных процессов, исследовано их влияние на эффективность объединения, а также обоснован комплекс принципов, которые должны быть положены в основу процессов формирования и развития корпоративных структур в овощном подкомплексе с учетом специфики данной отрасли. The essence of the principles is revealed; the degree of importance and expediency of application of particular principles when carrying out cooperation and integration processes are identified; their influence on integration effectiveness is examined, as well as the complex of principles assumed as a basis for the formation and development of corporate structures in a vegetable sub-complex taking into account the peculiarities of the industry. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1187 |
Appears in Collections: | 2013, № 4 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molohovich M. V. Vesnіk Bel. dzyarzh. ekan. unіvers.-№ 4.-2013.- C. 63-70.pdf | 889.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.