Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/106181
Title: Методика расчета степени изготовления продукции из вторичных материальных ресурсов и ее учетно-аналитическое обеспечение
Other Titles: Methodology for calculation of the degree of production of products from secondary material resources and its accounting support
Authors: Головач, О. В.
Golovach, O. V.
Keywords: рециклинг;материальные ресурсы;производство продукции;бухгалтерский учет;материальные затраты;экологичность продукции;recycling;material costs;environmental friendliness of products
Issue Date: 2023
Language: Русский
Type: Article
Citation: Головач, О. В. Методика расчета степени изготовления продукции из вторичных материальных ресурсов и ее учетно-аналитическое обеспечение / О. В. Головач // Бухгалтерский учет и анализ. - 2023. - № 10. - С. 10-24.
Abstract: На основе ранее опубликованных методик учета поступления материалов в организацию, их отпуска в производство и аккумулирования материальных затрат изложено содержание авторской методики определения степени изготовления продукции из вторичных материальных ресурсов, которая является одним из ключевых показателей экологичности продукции в условиях имплементации зеленой экономики и развития процессов рециклинга.
Based on previously published accounting methods o f the receipt of materials in an organization, their release into production and the accumulation of material costs, the article outlines the content of the author's methodology for calculation of the degree of production of products from secondary material resources, which is one of the key indicators of environmental friendliness of products in the context of the implementation of a green economy and the development o f recycling processes.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/106181
Appears in Collections:2023, №10

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Golovach_10_24.pdf433.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.