Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/103806
Title: Navigating traditional TV and digital platforms in the global gastronomic landscape
Other Titles: Традиционные телевизионные и цифровые платформы в глобальном гастрономическом пространстве
Authors: Chen Jia Yu
Malashenko, E. A.
Keywords: cooking programs;cultural exchange;augmented reality;virtual reality;кулинарные программы
Issue Date: 2024
Publisher: Колорград
Language: Английский
Type: Article
Citation: Chen Jia Yu. Navigating traditional TV and digital platforms in the global gastronomic landscape / Chen Jia Yu, E. A. Malashenko // Актуальные векторы белорусско-китайского торгово-экономического сотрудничества : сборник статей IV Международной научно-практической конференции, Минск, 13 декабря 2023 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет, Республиканский институт китаеведения имени Конфуция Белорусского государственного университета ; [редакционная коллегия: Ю. А. Шаврук (главный редактор) и др.]. – Минск : Колорград, 2024. – С. 158-163.
Abstract: This article delves into the dynamic transformation of culinary media, examining the evolution of cooking programs from traditional TV formats to the burgeoning landscape of digital platforms. With a focus on both cultural and technological shifts, the narrative unfolds the changing demands of modern audiences and the innovative responses from producers. Exploring the interplay between entertainment and education, the article navigates through the fusion of local and international culinary cultures, the rise of sustainability and ethical considerations, and the integration of cutting-edge technologies. It also emphasizes the role of social media trends, user-generated content, and the influence of food influencers in shaping the narrative of cooking programs. The exploration extends to the impact of international collaborations and the growing global appreciation for diverse culinary traditions.
Описано динамичное преобразование кулинарных медиа, эволюция кулинарных программ от традиционных телевизионных форматов к цифровым платформам. Сделан акцент на изменяющиеся запросы современной аудитории и инновационные ответы производителей, роль трендов социальных медиа, контента, созданного пользователями, и влияние пищевых инфлюэнсеров на формирование сюжета кулинарных программ, а также уважение к разнообразным кулинарным традициям.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/103806
ISBN: 978-985-896-732-1
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chen_JiaYu_158_163.pdf78.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.