Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99900
Titre: Пути повышения объемов сбыта бельевого трикотажа малыми предприятиями
Auteur(s): Альперович, З. А.
Зорина, Т. Г.
Mots-clés: брэнд;продвижение брэнда;бенчмаркинг;стимулирование сбыта;brand promotion
Date de publication: 2006
Editeur: Республиканский учебно-методический центр физического воспитания населения
Language: Русский
Type: Article
Référence bibliographique: Альперович, З. А. Пути повышения объемов сбыта бельевого трикотажа малыми предприятиями / З. А. Альперович, Т. Г. Зорина // Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь «НИРС 2005» / [редакционная коллегия : А. И. Жук (председатель) и др.]. — Минск : РУМЦ ФВН, 2006. – С. 222-223.
Résumé: Object of research is the JVLC «Gimil», and subject of research is promotion of the trade mark of the enterprise. The purpose of the work is the analyses of possible ways of promotion of the trade mark, for definition of the most comprehensible ways and their adaptation in view of features of the enterprise and the competitive environment. During the work the analysis of marketing activity of the enterprise, the analysis of the market environment is lead, directions of development of a policy of promotion of a brand are determined. During performance of work recommendations on improvement of communications with representatives of trade enterprises are developed and offered. The most effective methods of promotion of the trademark such as benchmarking are investigated and adapted under opportunities of the enterprise. Also there was successfully used the experience of multi level marketing.
URI/URL: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99900
ISBN: 985-6658-13-6
Collection(s) :Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь "НИРС 2005"

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Alperovich_222_223.pdf151.58 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.