Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9791
Title: Методика оценки финансового равновесия и финансовой устойчивости субъекта хозяйствования
Other Titles: Method of evaluation of financial balance and financial stability of the subject of management
Authors: Уласевич, Ю. М.
Ulasevich, Ju. M.
Keywords: субъекты хозяйствования;оценка финансового равновесия;финансовое равновесие;финансовая устойчивость;financial stability
Issue Date: 2013
Language: Русский
Type: Article
Citation: Уласевич, Ю. М. Методика оценки финансового равновесия и финансовой устойчивости субъекта хозяйствования / Ю. М. Уласевич // Бухгалтерский учет и анализ. - 2013. - № 7. - С. 32-37.
Abstract: Освещена проблема разработки методики оценки финансового равновесия и финансовой устойчивости субъекта хозяйствования. Новизна предлагаемой методики заключается в том, что она основывается на сформированных представлениях о системе финансов субъекта хозяйствования как объекте управления и ее отражении в показателях планов и бухгалтерского баланса и других форм бухгалтерской отчетности.
This article is devoted to the development of a methodology for assessing the financial balance and financial stability of a business entity. The novelty of the proposed method lies in the fact that it: is based on an idea about the finance system of a business entity as a control object and its reflection in terms of plans and balance sheet, and other forms of financial reporting complies with the methodology of the assessment; allows you to get a clear conclusion about the presence or absence financial equilibrium can be applied at various stages to ensure financial stability in time - in the stages of planning, regulation and control, using for a number of periods was also in the method of financial stability.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9791
Appears in Collections:2013, № 7

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ulasevich_32_37.pdf250.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.