Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/93548
Title: Методологические аспекты определения уровня конкурентоспособности произведенной ИПУП «ВЕЗА-Г» продукции
Other Titles: Methodological aspects of determining the level of competitiveness of manufactured FPUE «VEZA-G»
Authors: Афанасенкова, А. М.
Мезенко, М. Н.
Afanasenkova, A.
Mezenko, M.
Keywords: конкурентоспособность продукции;качество продукции;конкурентоспособность предприятий;экономическая оценка;экономический анализ;competitiveness of enterprises
Issue Date: 2019
Language: Русский
Type: Article
Citation: Афанасенкова, А. М. Методологические аспекты определения уровня конкурентоспособности произведенной ИПУП «ВЕЗА-Г» продукции / А. М. Афанасенкова, М. Н. Мезенко // Современный менеджмент: проблемы, исследования, перспективы : сборник статей VIII Международной научно-практической конференции, Минск, 3 января 2019 г. / Белорусский государственный экономический университет, факультет экономики и менеджмента, кафедра национальной экономики и государственного управления ; [редакционная группа: И. Н. Русак, Т. В. Буховец, С. Л. Белявская]. – Минск : Лаборатория интеллекта, 2019. – С. 37-42.
Abstract: In this article were learnt the basic methodological ways to assess the competitiveness level of the organization and it's products. There were analyzed all the possible ways to evaluate the level of competitiveness of organization, were identified and summarized all the advantages and disadvantages of different methods. The basic methodological aspects aiming to define the competitiveness level of the products made on the enterprise were analyzed and basing on this stage the analysis of the competitiveness of FPUE "VEZA-G" 's products was made.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/93548
ISBN: 978-985-90490-2-6
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Afanasenkova_A.M._37_42.pdf696.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.