Skip navigation
русский
English
español
français
Deutsch
ISSN 2522-1515
Библиотека БГЭУ
ЭЛЕКТРОННАЯ
БИБЛИОТЕКА БГЭУ
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Title
Author
Issue Date
Submit Date
Language
Type
Directories
Books
Articles
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Электронная библиотека БГЭУ
Search
Search:
All of DSpace
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-14 of 14 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Language
2019
Современные тенденции в ресторанном бизнесе Франции
Омелько, Д. А.
;
Костянко, П. В.
Article
Русский
2019
Human resource management in restaurant business
Филатова, А. М.
Article
Английский
2019
Инновации в общественном питании
Дойняк, Р. Г.
;
Лешкевич, П. Д.
Article
Русский
2019
Развитие новых форматов в общественном питании Республике Беларусь
Абрамкина, Е. Д.
;
Кузьмина, Д. Ю.
Article
Русский
Search Results
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
2
3
4
5
10
15
20
25
30
40
50
Results/Page
5
10
15
20
25
30
40
50
60
70
80
90
100
120
140
160
180
200
Discover
Author
2
Радина, И. В.
1
Абрамкина, Е. Д.
1
Алимова, С. И.
1
Быкова, В. И.
1
Войтеховская, В. С.
1
Горошевич, Д. И.
1
Довгаль, Ю. Д.
1
Дойняк, Р. Г.
1
Желюбчик, К. В.
1
Зайцева, В. А.
.
next >
Subject
12
catering business
4
сфера общественного питания
3
innovation
3
инновации
3
общественное питание
2
public catering
2
управление персоналом
1
catering
1
competitive advantages
1
Cook&Chill
.
next >
Date issued
14
2019
Has File(s)
14
true