Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/77757
Title: Потребительские предпочтения и инновационные продукты питания
Other Titles: Consumer Preferences and Innovative Food Products
Authors: Остальцева, О. Ю.
Ostaltseva, O. Yu.
Keywords: продукты питания;инновации;сегмент;потребители;маркетинговое исследование;food products;consumers;marketing research
Issue Date: 2018
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Article
Citation: Остальцева, О. Ю. Потребительские предпочтения и инновационные продукты питания / О. Ю. Остальцева // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2018. - № 1. - С. 61-68.
Abstract: Представлены результаты маркетингового исследования потребительских предпочтений по отношению к группе инновационных продуктов питания, обоснованы сегменты потенциальных потребителей данной группы товаров.
The article presents the results of the marketing research on consumer preferences towards the group of innovative food products; segments of potential consumers of the group of products concerned are substantiated.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/77757
ISSN: 1026-3578
Appears in Collections:2018, № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostaltseva_O.Yu._61_68.pdf4.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.