Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/70370
Titre: | Сравнительный анализ состава и структуры работников промышленности Беларуси и Швеции: выводы для Беларуси |
Autre(s) titre(s): | Comparative analysis of composition and structure of industrial employees in Belarus and Sweden: conclusions for Belarus |
Auteur(s): | Короткевич, А. И. Лапко, Б. В. Korotkevich, A. I. Lapko, B. V. |
Mots-clés: | профессиональный состав;работники промышленности;производительность труда;структура занятости;professional composition;workforce in industry;labor productivity |
Date de publication: | 2016 |
Editeur: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Référence bibliographique: | Короткевич, А. И. Сравнительный анализ состава и структуры работников промышленности Беларуси и Швеции: выводы для Беларуси / А. И. Короткевич, Б. В. Лапко // Белорусский экономический журнал. - 2016. - № 4. - С. 113-131. |
Résumé: | В статье анализируется состав и структура по группам занятий работников промышленности Беларуси и Швеции. На основе сравнительного анализа определены критерии оптимизации структуры работников промышленности Республики Беларусь и предложены направления ее обеспечения в условиях трансформации национальной экономической системы. The paper contains the analysis of the composition and structure of Belarus’s and Sweden’s workforce in industry by job clusters. Based on the comparative analysis, identified are the criteria of optimization of Belarus’s industry’s work force. Suggested are the directions of its provision in the context of the transformation of the national economic system. |
URI/URL: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/70370 |
ISSN: | 1818-4510 |
Collection(s) : | 2016, № 4 |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Korotkevich._A._I.._Lapko._B._V..pdf | 702.19 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.