Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/67115
Title: Совершенствование стимулирования инновационного развития промышленности г. Минска
Other Titles: Improving stimulation of industry’s innovative development in the city of Minsk
Authors: Веко, Р. В.
Veko, R. V.
Keywords: формы стимулирования инноваций;инновационно-промышленные кластеры;инновационные альянсы;электронная бизнес-среда;forms of stimulating innovations;innovative-industrial clusters;innovation alliances;electronic business environment
Issue Date: 2016
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
metadata.dc.language: Русский
Type: Article
Citation: Веко, Р. В. Совершенствование стимулирования инновационного развития промышленности г. Минска / Р. В. Веко // Белорусский экономический журнал. - 2016. - № 3. - С. 106-118.
Abstract: В статье рассмотрены нематериальные формы стимулирования инновационного развития на региональном уровне. Даны предложения по совершенствованию стимулирования инновационного развития промышленности. Описаны направления совершенствования методики создания инновационно- промышленных кластеров. Разработаны рекомендации по обеспечению постоянного процесса взаимодействия промышленных и научных организаций в целях ускорения внедрения инновационных процессов в организациях.
The paper considers nontangible forms of stimulating innovative development on a regional level. Suggestions are made on improving stimulation of industry’s innovative development. Described are directions of improving the methodology of creating innovative-industrial clusters. Designed are the recommendations on ensuring a permanent process of interaction between industrial and research organization aimed at accelerating the implementation of innovative processes on those organizations.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/67115
ISSN: 1818-4510
Appears in Collections:2016, № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Veko._R._V..pdf281.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.