Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/22920
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрабина, Е. В.-
dc.contributor.authorБаклага, Е. Н.-
dc.date.accessioned2015-09-30T11:29:51Z-
dc.date.available2015-09-30T11:29:51Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАрабина, Е. В. A new conception of the restaurant / Е. В. Арабина, Е. Н. Баклага // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы Республиканской студенческой научно-практической конференции, Минск, 22 ноября 2010 г. / [редкол.: Н. А. Новик (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т". - Минск : БГЭУ, 2011. - С. 40-41.ru_RU
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/22920-
dc.languageАнглийский-
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectиностранные языкиru_RU
dc.subjectcatering businessru_RU
dc.subjectrestaurantsru_RU
dc.titleA new conception of the restaurantru_RU
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arabina,_E._V..pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.