Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99982
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorСемашка, О. С.-
dc.contributor.authorКандаурова, Г. А.-
dc.date.accessioned2023-10-27T07:33:28Z-
dc.date.available2023-10-27T07:33:28Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationСемашка, О. С. Эффективность импортозамещения в промышленности Республики Беларусь и пути ее повышения / О. С. Семашка, Г. А. Кандаурова // Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь "НИРС 2006" / [редакционная коллегия : А. И. Жук (председатель) и др.]. — Минск : Издательский центр БГУ, 2007. — С. 251-252.ru_RU
dc.identifier.isbn978-985-476-562-4-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99982-
dc.description.abstractThe article examines import substitution policy and its efficiency. Efficacy of import substitution can be measured at macro-, mesa- and microlevel. At the national level we use such indicators as coefficient of finance effectiveness, import quota, import elasticity and other. The efficiency of import substitution in vegetable oil industry (mesalevel) is measured by indicators of import percentage in supply of vegetable oil, production-import ratio, export growth rates and etc. At the microlevel the efficiency of import substitution project is estimated by business plan signatures.ru_RU
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.publisherИздательский центр БГУru_RU
dc.subjectимпортозамещениеru_RU
dc.subjectмасложировая продукцияru_RU
dc.subjectэкономическая эффективностьru_RU
dc.subjectimport substitutionru_RU
dc.titleЭффективность импортозамещения в промышленности Республики Беларусь и пути ее повышенияru_RU
dc.typeArticleru_RU
Collection(s) :Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь "НИРС 2006"

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Semashka_251_252.pdf42.32 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.