Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99976
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorДуровіч, К. А.-
dc.contributor.authorСавіна, Н. У.-
dc.date.accessioned2023-10-26T13:37:41Z-
dc.date.available2023-10-26T13:37:41Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationДуровіч, К. А. Аналіз тэндэнцый развіцця прадпрыемстваў індустрыі гасціннасці (на прыкладзе г. Мінска) / К. А. Дуровіч, Н. В. Савіна // Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь «НИРС 2005» / [редакционная коллегия : А. И. Жук (председатель) и др.]. — Минск : РУМЦ ФВН, 2006. – С. 243-244.ru_RU
dc.identifier.isbn985-6658-13-6-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99976-
dc.description.abstractTourism industry in Belarus is being developed quickly nowadays and that is why the question of how to adjust the hotel enterprises to the world standards is becoming more and more actual. Improving of services the most important of which for tourists are accommodation and catering is the most important problem of today’s tourism The returning to the roots, peoples’ traditions makes a great impression on the development of the hotel and restaurant business.ru_RU
dc.languageБелорусский-
dc.language.isobe-BEru_RU
dc.publisherРеспубликанский учебно-методический центр физического воспитания населенияru_RU
dc.subjectіндустрыя гасціннасціru_RU
dc.subjectгасцінічныя прадпрыемствыru_RU
dc.subjectпаслугі харчаванняru_RU
dc.subjectаналіз тэндэнцый развіццяru_RU
dc.subjectбеларуская кухняru_RU
dc.subjecthospitality industryru_RU
dc.titleАналіз тэндэнцый развіцця прадпрыемстваў індустрыі гасціннасці (на прыкладзе г. Мінска)ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Collection(s) :Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь "НИРС 2005"

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Durovіch_243_244.pdf216.55 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.