Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9715Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Савицкая, Г. В. | ru_RU |
| dc.contributor.author | Savitskaya, G. | en |
| dc.date.accessioned | 2014-12-18T13:42:18Z | ru_RU |
| dc.date.accessioned | 2015-04-28T18:33:36Z | ru_RU |
| dc.date.accessioned | 2015-06-05T08:37:19Z | - |
| dc.date.available | 2014-12-18T13:42:18Z | ru_RU |
| dc.date.available | 2015-04-28T18:33:36Z | ru_RU |
| dc.date.available | 2015-06-05T08:37:19Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | ru_RU |
| dc.identifier.citation | Савицкая, Г. В. Методика диагностики финансовой устойчивости субъектов хозяйствоваения: состояние и пути совершенствования / Г. В. Савицкая // Бухгалтерский учет и анализ. - 2014. - № 7. - С. 34-46. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9715 | ru_RU |
| dc.description.abstract | Оценивается современное состояние методики диагностики финансовой устойчивости субъектов хозяйствования в Республике Беларусь, и обосновываются рекомендации по ее совершенствованию. | ru_RU |
| dc.description.abstract | In the article the current state o f diagnostic techniques of financial sustainability of economic entities in the Republic of Belarus and justify recommendations for its improvement. | en |
| dc.language | Русский | ru_RU |
| dc.subject | субъекты хозяйствования | ru_RU |
| dc.subject | методика диагностики | ru_RU |
| dc.subject | финансовая устойчивость | ru_RU |
| dc.title | Методика диагностики финансовой устойчивости субъектов хозяйствоваения: состояние и пути совершенствования | ru_RU |
| dc.title.alternative | The diagnostic method of the financial sustainability of business entities: status and ways to improve | en |
| dc.type | Article | en |
| Appears in Collections: | 2014, № 7 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| BUA_2014_7_Savitskaya_34-46.pdf | 552.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
