Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/58724| Title: | Знаниеемкие услуги: содержание и роль в современном обществе |
| Other Titles: | Knowledge-intensive services: content and role in modern society |
| Authors: | Бондарь, А. В. Жукова, К. И. Bondar, A. V. Zhukova, K. I. |
| Keywords: | знания;информационно-коммуникационные технологии;знаниеемкие услуги;постиндустриальное общество;образовательные услуги;education services;information and communication technologies;knowledge;knowledge-intensive services;postindustrial society |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
| Language: | Русский |
| Type: | Article |
| Citation: | Бондарь, А. В. Знаниеемкие услуги: содержание и роль в современном обществе = Knowledge-intensive services: content and role in modern society / А. В. Бондарь, К. И. Жукова // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2015. - № 5. - С. 16-25. |
| Abstract: | Исследуются теоретические основы знаниеемких услуг, их специфические особенности. Анализируются тенденции развития знаниеемких услуг в Республике Беларусь и определяются актуальные проблемы в данной сфере. Обозначены первостепенные задачи, стоящие перед современной сферой услуг, выделены основные приоритеты в данной области. Theoretical principles of knowledge-intensive services and their specific features are examined. The trends in the development of knowledge-intensive services in the Republic of Belarus are analyzed; urgent problems in the area are identified. The primary tasks for the modern service sector are designated; the main priorities in the field of knowledge-intensive services are singled out. |
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/58724 |
| Appears in Collections: | 2015, № 5 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bondar_A._V._16_25.pdf | 292.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
