Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/78165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШпак, А. П.-
dc.contributor.authorКириенко, Н. В.-
dc.contributor.authorКондратенко, С. А.-
dc.contributor.authorЕнчик, Л. Т.-
dc.contributor.authorЛобанова, Л. А.-
dc.contributor.authorСтешиц, О. В.-
dc.contributor.authorМицкевич, С. М.-
dc.contributor.authorКосова, А. Л.-
dc.date.accessioned2019-04-26T11:41:20Z-
dc.date.available2019-04-26T11:41:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШпак, А. П. Тенденции обеспеченности продуктами детского питания в Республике Беларусь / Н. В. Шпак и др. // Белорусский экономический журнал. - 2018. - № 2. - С. 66-81.ru_RU
dc.identifier.issn1818-4510-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/78165-
dc.description.abstractПредложены индикаторы, методические подходы и алгоритм по выявлению потенциальных угроз в сфере доступности и качества питания населения. Определены факторы обеспеченности, включая достаточный уровень производства сельскохозяйственной продукции по критериям продовольственной безопасности, сохранение государственной поддержки производства и спроса на продукты детского питания, наличие научно-технологического и инновационного потенциала, доступность отечественных продуктов по цене. Предложенные подходы использованы при разработке положений Доктрины национальной продовольственной безопасности Республики Беларусь до 2030 года.ru_RU
dc.description.abstractSuggested are the indicators, methodological approaches and algorithms of identifying potential threats in the sphere of availability and quality of food for population. Identified are factors of supply, including the sufficient level of agricultural output manufacture with regard to criteria of food security, maintaining state support of manufacture and demand for baby food products, availability of scientific-technological and innovative potential, as well as availability of domestic products with regard to price. Suggested approaches are applied in developing provisions of the Doctrine of national food security of the Republic of Belarus until 2030.-
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectпродовольственная безопасностьru_RU
dc.subjectмониторинг рынкаru_RU
dc.subjectкачество питанияru_RU
dc.subjectдетское питаниеru_RU
dc.subjectfood securityru_RU
dc.subjectmarket monitoringru_RU
dc.titleТенденции обеспеченности продуктами детского питания в Республике Беларусьru_RU
dc.title.alternativeTrends of bаbу food products supply in the Republic of Belarusru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2018, № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shpak_i_dr.pdf976.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.