Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28748
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвирейко, Н. Е.-
dc.contributor.authorSvireika, N.-
dc.date.accessioned2016-06-03T10:06:10Z-
dc.date.available2016-06-03T10:06:10Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСвирейко, Н. Е. Тенденции развития белорусского рынка кондитерских изделий / Н. Е. Свирейко // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2015. - № 2. - С. 72-78.ru_RU
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28748-
dc.description.abstractВ статье представлен конъюнктурный и конкурентный анализ рынка кондитерских изделий в Республике Беларусь. Дана оценка степени зависимости рынка от импорта кондитерских изделий. Выявлены основные тенденции развития рынка, определены конкурентные преимущества и слабые позиции белорусских производителей.ru_RU
dc.description.abstractThe article presents market and competition analysis of the confectionery market in the Republic of Belarus. The degree of market dependence on imports of confectionery products is estimated. Main trends in market development are revealed; competitive advantages and the weaknesses of Belarusian producers are identified.-
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectрынок кондитерских изделийru_RU
dc.subjectконъюнктура рынкаru_RU
dc.subjectимпортru_RU
dc.subjectконкуренцияru_RU
dc.subjectимпортозамещениеru_RU
dc.subjectкондитерские изделияru_RU
dc.subjectвнешняя торговляru_RU
dc.subjectconfectionery marketru_RU
dc.subjectmarket conditionsru_RU
dc.subjectimport substitutionru_RU
dc.titleТенденции развития белорусского рынка кондитерских изделийru_RU
dc.title.alternativeTrends in Belarus market of confectionery products-
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2015, № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Svireyko_N.E._S._72_78.pdf238.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.