Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/16538
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цзо Куантянь | ru_RU |
dc.contributor.author | Zuo Kuangtian | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2015-04-02T08:45:42Z | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2015-05-20T08:45:28Z | - |
dc.date.available | 2015-04-02T08:45:42Z | ru_RU |
dc.date.available | 2015-05-20T08:45:28Z | - |
dc.date.issued | 2014 | ru_RU |
dc.identifier.citation | Цзо Куантянь. Факторы интеграции технологий электронной коммерции / Цзо Куантянь // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2014. - № 1. - С. 57-64. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/16538 | ru_RU |
dc.description.abstract | Представлета концептуальная модель и методика оценки факторов интеграции технологий электронной коммерции на малых и средних предприятиях Республики Беларусь и Китайской Народной Республики. Рассмотрены примеры практического применения разработанной методики. | ru_RU |
dc.description.abstract | The article presents a conceptual model and assessment techniques of the factors of integration of e-commerce technologies in small and medium-size enterprises in the Republic of Belarus and People’s Republic of China. The examples of the practical application of the developed techniques are considered. | ru_RU |
dc.language | Русский | ru_RU |
dc.publisher | Белорусский государственный экономический университет | ru_RU |
dc.subject | электронная коммерция | ru_RU |
dc.subject | методики теоретического анализа | ru_RU |
dc.subject | интеграция технологий | ru_RU |
dc.subject | экономическая эффективность | ru_RU |
dc.subject | electronic cemmerce technologies | ru_RU |
dc.title | Факторы интеграции технологий электронной коммерции | ru_RU |
Appears in Collections: | 2014, № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tszo_Kuantyan_s_57.pdf | 198.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.